23 Kasım 2013 Cumartesi

Musicnizer 4.2 yapı 263




Lisans:Kullanım Kısıtlamalı
Boyut:15.1 MB
Dil:Ingilizce
Kısıtlama:20 albüm eklenir
Üretici:Maniac Tools
Güncelleme Tarihi:29-05-2012
İşletim Sistemi:Windows XP/Vista/7

Musicnizer, bir müzik koleksiyonu yönetim ve kataloglama yazılımıdır. Programla  kolay bir şekilde koleksiyonunuz için veritabanı oluşturabilirsiniz.

Musicnizer, CD, LP, kaset, DVD, mini disk ve diğer medya biçimlerinden veri alabilen ve bu şekilde koleksiyon oluşturabilmeyi sağlayan bir yazılımdır. Program müzik koleksiyonunuzu oluşturmak için kapsamlı bilgi girişine imkan tanır. Şarkıcı, albüm adı, medya biçimi, besteci, üretim yılı, katalog numarası, bölge, tür, derece, dil, fiyat, notlar, şarkı sözü, üretici, resim, derece, durum, bağlantılar gibi çeşitli bilgiler girilebilir.

Programın içinde ödünç olarak verdiğiniz CD, DVD'leri takip edeceğiniz bir bölüm de bulunmaktadır. Bu sayede hangi CD, DVD'yi kime verdiğinizi kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

Özellikler:

Resimli müzik koleksiyon kataloglar oluşturulabilir.Belirli bir sanatçının tam diskografi ve biyografi alınabilir.Kendi dilinizde bilgi almak için çeşitli çevrimiçi müzk veritabanı kullanılabilir.İnndirilecek bilgi seçilebilir.Aynı albümün farklı sürümleri hakkında bilgi alınabilir.Müzik albümü, tür, yıl, stüdyo gibi çeşitli seçenekler sıralanabilir.Bir web kamerası kullanarak barkod tarama ile albüm eklenebilir.Kullanıcı dostu raporlamaya sahip.Ödünç yöneticisi ile CD'lerin kime verildiği tespit edilebilir.Yeni sınıflandırma kategori oluşturulabilir.Koleksiyon veritabanı dışarıya aktarılabilir.Gelişmiş arama motoru ile hızlı arama gerçekleştirilebilir.Bilgi doğruluğu için otomatik güncelleme yapılabilir.İstatistik ve raporlama takip edilebilir.Farklı kullanıcı arayüz scripti ve bilgi inndirme scripti kullanılabilir.Plak, LP, Ses CD, MP3, Flac, Ape, Ogg ve diğer müzik dosyalarını destekler.Windows XP ve üzerini destekler.Veritabanı yedeklenebilir.Müzik albümler süzgeç doğrultusunda listelenebilir.

Kısıtlama ve lisans:

Koleksiyona 20 albüm eklenir.3 resim inndirilebilir.2 albüm düzenlenebilirLisans fiyatı ise 39.95$'dır.

Musicnizer 4.2 yapı 263 İndir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder