10 Aralık 2013 Salı

BitZipper 2013




Lisans:Kullanım Kısıtlamalı
Boyut:607 KB
Dil:Ingilizce
Kısıtlama:30 gün
Üretici:Bitberry Software
Güncelleme Tarihi:07-02-2013
İşletim Sistemi:Windows 2000/2003/XP/Vista/7
inndir Virüs taramasından geçirildi

BitZipper WinRAR, WinZIP dahil 47 farklı sıkıştırma ve açma aracını içinde barındıran bir programdır. WinZIP ya da WinRAR programına alternatif olarak kullanılabilecek program sayesinde dosya, belge, film, program ya da diğer dosyaları sıkıştırabilir ya da sıkıştırılmış olanları açabilirsiniz.

Program 001, 7Z, ACE, ARC, ARJ, BH, BZIP2, BZ2, CAB, CHM, CHW, CPIO, DEB, DMG, DOC, ENC, EXE, GZ, GZIP, HFS, HXS, ISO, JAR, LHA, LZH, LZMA, MSI, PPT, RAR, RPM, TAR, TBZ, TGZ, TXZ, UU, UUE, WAR, WinRAR, WIM, XAR, XXE, XLS, XZ, Z, ZIP, ZIPX, ZOO gibi çok sayıda türü destekler.

WinZIP ya da WinRAR programı gibi arayüzü sayesinde kolay bir şekilde programı kullanabilirken, programın içinden metin ve resim dosyalarını da açabilir ve yedekleme yapabilirsiniz.

Ayrıca verilerinizi kem gözlerden saklamak için şifreleyici kurabilir ve şifreleme standartı olarak AES kullanabilirsiniz.

Özellikler:
ZIP, RAR gibi çok sayıda dosya türünü açabilir.
ZIPX standartı ile ZIP dosyaların boyutunu iyice küçültebilir.
Resim ve metin dosyaları görüntülem ek için dahili programa sahip. BMP, BW, CEL, CUT, DIB, EMF, EPS, FAX, GIF, ICB, ICO, JFIF, JPE, JPEG, JPG, PBM, PCC, PCD, PCX, PGM, PIC, PNG, PPD, PPM, PSD, PSP, RGB, RGBA, RLA, RLE, RPF, SCR, SGI, TGA, TIF, TIFF, VDA, VST, WIN ve WMF.
Sıkıştırılmış dosyalara Windows Gezgini tarzında göz atılabilir.
Veriler AES 256 bit şifreleme ile korunabilir.
Sihirbaz arayüz ile kolay kullanım.
Dosyaları toplu işleyebilir.
Windows 2000, XP, Vista, 7 ve Server'da çalışır.

Notlar:
İnndirdiğiniz dosya ön kurulum dosyasıdır. İnen dosyayı çalıştırıp, internete bağlı olduğunuzda program gerekli kurulum bilgilerini yükleyip, ondan sonra çalışır hale getirilir.
Programın kurulumuyla birlikte "PC Confidential" adlı bir başka programda kuruluyor. Bunu isterseniz inndirmeyebilirsiniz.
Programlar içinnden "uninstal"ı yoksa "Denetim Masası" "Program ekle/kaldır"dan kaldırabilirsiniz.

Kısıtlama ve lisans:
Deneme sürüm olarak 30 gün kullanabilirsiniz. Daha sonra kullanabilmek için satın almalısınız. Lisanslı fiyatı ise 24.95$'dır.

BitZipper 2013 İndir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder