11 Ekim 2013 Cuma

Alfa Ebooks Manager 3.0.0.0



Lisans:Ücretsiz
Boyut:17 MB
Dil:Türkçe
Kısıtlama:Yok
Üretici:Alfa.NetSoft
Güncelleme Tarihi:25-05-2012
İşletim Sistemi:Windows XP/Vista/7

Alfa Ebooks Manager elektronik ve basılı kitapları düzenlemeye olanak sağlayan bir veritabanı programıdır. Elektronik ve basılı kitapları tek e-kütüphane içinnde depolar; süzgeç ve kitap sıralamasıyla düzenleyebilir. Bir kitap hakkında ayrıntılı çok çeşitli bilgiye erişlebilir. Örneğin: Yazar, çevirmen, kitap adı, yayımcı, seri, ISBN, tarih, fiyat, resim gibi. Kitap severlerin kitaplığındaki kitapları arşivlemenin yanısıra, öğrenci, akademisyen ve iş kütüphanesi amaçlı da kullanılabilir.

Özellikler:
Bilgisayarda mevcut e-kitapları tarayıp bulabilir.
Kitap bilgilerini (kitap adı, yazar, yayıncı, yayınlanma tarihi, ISBN, resim gibi) internetten innDirebilir.
Tüm girişler elle düzenlenebilir.Basılı kitapları yönetebilir.
İnternetten innDirilen e-kitapları otomatik arşive ekleyebilir.
Her kitap için kişisel yorum eklenebilir.
Başlık, yazar, yayıncı, ISBN, yayınlanma yılına göre kütüphane içinde kitap aranabilir.
Kitap güncellemesi yapılabilir.Kitap ve kapak resmi ayrıntılı görüntülenebilir.
Kullanıcı tanımlı e-kitap dosya türlerini destekler.
Kullanıcı tanımlı kategori için sınırsız düzey desteğine sahiptir.
Aynı kitap için birden fazla kategori desteğine sahiptir.PDF, MOBI, FB2, LRF, EPUB, TXT, CHM, HTML'dan veri alabilir.Google Books, Amazon, BarnesNoble sitelerini destekler.Kitap kapakları 3 boyutlu görüntülenebilir.E-Book Reader ile bilgisayar arasında dosya aşınıp düzenleme yapılabilirE-Book Reader ile SD/MMC hafıza kartına bilgileri depolanabilir.ISBN vd. bilgiler alınabilir.Windows XP, Vista ve 7'yi destekler. Çalışabilmesi için .NET Framework 4 gereklidir.Türkçe dahil çoklu dil desteğine sahip. Bu programın Türkçe dil dosyası inndir.com editörü Ali K. tarafından yapılmıştır..Kitapları CSV, HTML, TXT olarak dışarı çıkartabilir; AEM ve Google Library'den içeri alabilir.Ücretsiz.
Not: Program ücretsizdir. Ücretsiz sürümde ücretli sürüme oranla bazı yerler kapalı. Örneğin: Google Library'den alma, Web güncelleme gibi. Buradan kıyaslamaya bakılabilir.

Alfa Ebooks Manager 3.0.0.0 İndir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder