11 Ekim 2013 Cuma

Registry Clean Pro 1.0.0.88



Lisans:Kullanım Kısıtlamalı
Boyut:1.3 MB
Dil:Ingilizce
Kısıtlama:30 gün
Üretici:QSX Software Group
Güncelleme Tarihi:06-10-2007
İşletim Sistemi:Windows 98/Me/2000/XP

Registry Clean Pro, bir kayıt kütüğü temizleme ve onarma aracıdır. Bilgisayarınıza yükleyip daha sonra sildiğiniz bazı programlar kendilerini yükledikleri gibi kaldırmazlar. Ya da program kaldırma sırasında bir hata oluşup, doğru kaldırılmayabilirler. Bu doğrultuda arkalarında iz bırakmış olurlar. Bu izler da zamanla birikerek kayıt kütüğünün ağırlaşmasına bile sebeb olabilirler.

Eğer çok fazla programla çalışıyor ve yükle/kaldır seçeneğini fazla kullanıyorsanız sisteminizin çeşitli yerlerinde bazı artık dosyalar kalabilir. Bu bırakılan yerlerden biri de regedit (kayıt kütüğü). Ama burada yapılacak bir hata ciddi sorunlara yol açabilir. O yüzden kayıt kütüğü temizleme araçlarıyla temizleme yapsanız dahi dikkatli olmakta fayda var.

Registry Clean Pro bulduğu sorunları düzeltip, temizlemeye yardımcı olur. Program; başlangıç, paylaşımlı DLL, yazı tipleri, uygulama bilgileri, COM/ActiveX, dosya paylaşımları, paylaşımlı klasörler, yardım dosyaları ve son kullanılan kullanıcı listesindeki sorunları bulup, onarmaya yardımcı olur.

Programı açtığınızda tarama yapmak için 'Clean the registry (kayıt kütüğünü temizle)' seçilip, 'Next (İleri)' ile devam ettikten sonra, Full (Tam) ya da Custom (Özel) taramadan biri seçilir. Tarama işlemi başlatıldıktan sonra kaldırılacak girişler listelenir ve 'Next' tuşuna bastığınızda temizleme işlemi başlatılır ve hatalı girişler bilgisayarınızdan kaldırılır.

Programın lisanslı fiyatı ise 39.95$'dır.

Registry Clean Pro 1.0.0.88 İndir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder