15 Ekim 2013 Salı

Easy Archive Recovery 1.0



Lisans:Özellik Kısıtlamalı
Boyut:2.7 MB
Dil:Ingilizce
Kısıtlama:Kurtarma kapalý
Üretici:MunSoft
Güncelleme Tarihi:23-08-2010
İşletim Sistemi:Windows 2000/2003/XP/Vista/7
inndir Virüs taramasından geçirildi

Easy Archive Recovery, hasarlı, silinmiş, bozulmuş veya biçimlendirilmiş disklerde ve hafıza kartlarında bulunan ZIP ve RAR gibi arşiv dosyalarını kurtarmaya yarayan kullanımı kolay bir programdır.

Program ZIP ve RAR arşiv dosyaların tümünü destekler. WinRar, WinZip, PKZIP, InfoZip, 7-Zip ve diğer popüler sıkıştırma biçimlerini destekler.

Önemli bir arşiv dosyası silinirse, okunamaz duruma gelirse, diskte yeniden biçimlendirme yapıldıysa program dosyalar içindeki veriye ulaşıp dosyayı kurtarmaya çalışır.

Program kurtarma işini tek bir algoritma içinde yapabiliyor. Analiz etmek istediğiniz diski seçtikten sonra tarama işlemi başlatılır ve çıkan sonuçlar bir öngörünüm penceresi içinde gösterilir.

Küçük boyutu ve kolay kullanımı sayesinde veri kurtarma işinizi hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Programı çalıştırdığınızda ön plana çıkan dosya arama sihirbazından, bilgisayarınızda kurulu olan diskleri görebilirsiniz. Taramak istediğiniz diskin taraması başlatılır ve bulunan dosyalar bir klasör yapısı içinde gösterilir. Buradan kurtarmak istediğiniz dosyaların önizlemesine bakabilir ve istediğiniz dosyayı tekrar geri kazanabilirsiniz.

Özellikler:
4GB'den daha geniş dosyaları destekler.
SFX dosya türlerini destekler.
Windows 2000, XP, Server 2003, Vista, Server 2008 ve 7 işletim sistemlerini destekler. (32/64 bit desteğine sahip)
Bozuk, hasarlı RAR, ZIP dosyalarından bilgi alabilir.
Silinmiş RAR, ZIP gibi arşiv dosyalarını kurtarabilir.
WinRar, WinZip, PKZIP, InfoZip, 7-Zip destekler.
Kurtarma öncesi önizleme gösterebilir.
Tam unicode desteğine sahip.
Kullanımı kolay arayüz.
Türkçe hariç çoklu dil desteğine sahip.

Editörün Notu: Çoğu veri kurtarma programları gibi bu program da sadece kurtarılacak dosyayı bulup önizlemesini gösterir, ama satın almadan kurtarma işi yapmaz. Eğer programı satın aldıysanız ya da alacaksanız kurtarılacak veriyi mutlaka taradığınız diskin dışında bir yere kaydedin.

Kısıtlama ve Lisans:
Programın bu deneme sürümünde sadece kurtarılan dosyalar gösterilebilir ama kurtarılamaz. Kurtarma işleminin gerçekleşmesi için programı satın almalısınız. Lisanslı fiyatı 69.95$'dır.

Easy Archive Recovery 1.0 İndir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder