11 Ekim 2013 Cuma

Windows 7 Yükseltme Danışmanı 2.0.4000.0



Lisans:Ücretsiz
Boyut:8.3 MB
Dil:Türkçe
Kısıtlama:Yok
Üretici:Microsoft Corporation
Güncelleme Tarihi:06-01-2010
İşletim Sistemi:Windows XP/Vista/7
inndir Virüs taramasından geçirildi

Kişisel bilgisayarınız Windows Vista'yı çalıştırabiliyorsa, muhtemelen Windows 7'yi çalıştırabilir, ancak Windows 7 Yükseltme Danışmanı'nı kullanmak yine de iyi bir fikirdir.

Bilgisayarınızın Microsoft Firması tarafından yeni çıkarılan Windows 7 İşletim Sistemini kullanmaya hazır olup olmadığını görmek için Windows 7 Yükseltme Danışmanı'nı kullanabilirsiniz.

Donanımınızı, aygıtlarınızı ve yüklü programlarınızı bilinen uyumluluk sorunları olup olmadığını belirlemek için tarar, bulunan olası sorunları nasıl çözeceğiniz konusunda yol gösterir ve yükseltme yapmadan önce yapmanız gerekenler konusunda önerilerde bulunur.

Windows 7 Yükseltme Danışmanı; bilgisayarınızı tarayarak olası uyumluluk sorunlarını belirler ve sizi Windows 7 yükseltme seçenekleriniz hakkında bilgilendirir.
Birkaç dakika içinde, bilgisayarınızın Windows 7 sistem gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığının ve donanımınız, aygıtlarınız ve yüklü programlarınızla ilgili bilinen uyumluluk sorunları olup olmadığının açıklandığı, ayrıca Windows 7'yi bilgisayarınıza yüklemeden önce yapmanız gerekenlerin ele alındığı bir rapor elde edersiniz. İsterseniz bu raporu .Mht veya .Html formatında bilgisayarınıza kaydedip, daha sonra detaylıca inceleyebilirsiniz.

Windows 7 Yükseltme Danışmanı’nı çalıştırabilmek için asgari sistem gereksinimi :

Windows Vista; Windows XP Servis Paketi 2 veya SP3
Windows XP kullanıyorsanız sisteminizde .NET Framework 2.0 veya daha yeni bir sürümü kurulu olmalıdır. Asgari olarak .NET Framework 2.0'ın yüklü olmadığı belirlenirse kurulum programı yüklenmesine yardımcı olur.

Windows 7 Yükseltme Danışmanı’nın Kullanımı :

Önce Windows 7 Yükseltme Danışmanı'nı bu sayfamızdan bilgisayarınıza innDirin.
Çift tıklayıp, birkaç basit sorudan sonra kurmuş olacaksınız.
Yazıcılar, kameralar, harici sabit diskler ve tarayıcılar gibi, kontrol ettiğiniz bilgisayarla düzenli olarak kullandığınız tüm USB aygıtlarını ve diğer aygıtları bağlayın ve açın.
Windows 7 Yükseltme Danışmanı'nı Başlat menüsünden veya masaüstündeki simgesinden çalıştırarak taramayı başlatın.

Bilgisayarınızın işlemci (cpu) ve belleğine (ram) bağlı olarak 2-3 dakika tarama yapılmasını bekleyin. Bu esnada harici donanımlarınızı takmayın veya takılı olanları çıkarmayın.
Örneğin : Editörümüzün yaptığı taramada, Pentium 4 / 2.66 İşlemci, 2 Gb Ram bellek ile Windows XP SP3 kurulu sistemde yaklaşık 3 dakikada tarama sonucu alınabilmiştir.

NOT : Windows 7 Yükseltme Danışmanı'nı Virtual PC (sanal bilgisayar) veya Uzak Masaüstü içinde çalıştırıyorsanız, Windows Aero işlevi düzgün algılanmayabilir.

Gizlilik Bildirimi :

Sistem taraması esnasında kişisel bilgisayarınız hakkında bilgiler Microsoft'a gönderilecektir, ancak hiçbir bilgi kimliğinizi belirlemek veya sizinle iletişim kurmak için kullanılmayacaktır. Daha fazla bilgi için, Windows 7 Yükseltme Danışmanı Gizlilik Bildirimini okuyun.

Windows 7 Hakkında

Windows 7 Özellikleri
Windows 7 Sistem Gereksinimleri
Windows 7 Sürümleri Karşılaştırma Tablosu

Editörün Notu :

Eğer Windows 7 işletim sistemini kurup, beğenirseniz ve kullanmaya devam etmeye karar verirseniz, yüzlerce seçeneğin bulunduğu, Windows 7 Temaları, Masaüstü arka planları, Masaüstü araçları ve Sideshow araçları içeren Windows 7 Kişiselleştirme Merkezine uğramanızı tavsiye ederim.

Diğer İşletim Sistemlerinden Windows 7’ye Yükseltme :

Daha önce satın aldığınız bilgisayarınız ile birlikte veya harici olarak sahip olduğunuz bir Windows Vista lisansınız varsa, aynı sürüme denk gelen Windows 7 sürümüne daha ekonomik şartlarla, sadece ilave bir ücret ödeyerek sahip olabilirsiniz.

Windows 7 Yükseltme Seçeneği Windows Vista Home Premium, Business ve Ultimate sürümleri için geçerlidir. Windows 7 yükseltmeniz, Windows Vista için satın aldığınız sürüme karşılık gelecektir, dolayısıyla sırasıyla Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional (Windows Vista Business yükseltmesi) veya Windows 7 Ultimate alabilirsiniz.
Yükseltme ile ilgili daha fazla bilgi için buraya tıklayınız.

Windows 7 Yükseltme Danışmanı 2.0.4000.0 İndir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder