24 Ekim 2013 Perşembe

DiskSavvy 5.4.16




Lisans:Ücretsiz
Boyut:4.7 MB
Dil:Ingilizce
Kısıtlama:Yok
Üretici:Flexense
Güncelleme Tarihi:04-07-2013
İşletim Sistemi:Windows 2000/2003/XP/Vista/7/8
inndir Virüs taramasından geçirildi

DiskSavvy, disk analiz programıdır. Program yerel, ağ, NAS depolama aygıtlarının analizini yapabilir. Kullanıcılar birden fazla analiz, sınıflandırma, diskte hangi dosyaların ne kadar yer tuttuğunu kolay bir şekilde görülebilir ve raporlama ile durum kayıt altına alınır.

Disk ve ağ paylaşımı pasta grafik ya da diğer grafik şekillerinde görüntülenebilir. Bu da çoklu dosya yönetim işlemini gerçekleştirmek için kolaylık sağlar.

Bir dizindeki disk alanı kullanımını analiz etmek için en kolay yol, ana araç çubuğu altında bulunnan dizin girdisine dizin adını girip, sol üst köşede bulunnan "analiz" tuşuna basmak. İletişim kutusunda tüm parametreler doğru seçilmişse, analiz işlemini başlatmak için "start" tuşuna basmanız yeterli.

Disk analiz etme diskin büyüklüğüne ve diskin doluluğuna göre değişebilir. Analiz sırasında işlenen dosyaların toplam miktarı ve işlenen depolama alanı miktarı gösterilir.

Analiz süreci tamamlandıktan sonra program izlenen dizin ve kullanılan depolama alanı miktarına göre sıralanmış dosyaların sıralamasını gösterir.

Herbir dizin için, dizin adı, dizin dosyası, alt dizinler ve toplam dizin alanı gösterilir. Sıralanmış liste üzerinde farenin sağ tuşuna tıklayıp çeşitli işlmeler yapılabilir.

İnndirdiğiniz Free (ücretsiz) sürümdür. Ayrıca ücretli olarak Pro ve Ultimate sürümleri de mevcut.

64 bit sürümünü kurmak için bunu inndiriniz.

DiskSavvy 5.4.16 İndir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder