22 Ekim 2013 Salı

Clipboard Organizer 2.00




Lisans:Kullanım Kısıtlamalı
Boyut:353 KB
Dil:Ingilizce
Kısıtlama:10 gün
Üretici:1-abc.net
Güncelleme Tarihi:08-02-2013
İşletim Sistemi:Windows XP/Vista/7
inndir Virüs taramasından geçirildi

Windows'un pano yöneticisi (clipboard) işletim sistemleri değişse bile değişmeden aynı kalır. Sadece en son kopyalanan metni panoda saklayabilir. Ama daha önce kopyaladığınız bir metin, link ya da herhangi bir yazı hafızada yer almaz. Bu duruma çözüm sunan alternatif programlar mevut. Clipboard Organizer'de bu programlardan biri.

En son kopyalanan metin haricinde çok daha önce kopyalanan metinleri bile hafızasında saklar. Bu sayede unuttuğunuz ya da tekrar kullanmak istediğniz kelime, cümle, link ya da uzun bir metni hafızdan tekrar çıkartıp kullanabilirsiniz.

Küçük boyutu, kullanıcı dostu arayüz ve kolay kullanıma sahip.

Ekrana kolayca kopyalanan içeriği sadece tek tıklamayla başka bir yere kolayca yapıştırın. Ayrıntı, ince ayar, zorluk yok. Herşey basit yapıda hallediliyor.

Özellikler:
Windows başlangıçta çalışacak şekilde ayarlanabilir.
Windows XP ve üzerini destekler.
Kullanıcı dostu arayüz ve kolay kullanım.
Kullanıcı tanımlı üçten fazla pano yöneticisi ayarlanabilir.
Raporlama özelliğiyle pano değişiklikleri otomatik günlüğe kaydedilir.
Program aynı zamanda USB bellek, disket veya diğer tüm yeniden yazılabilir medya üzerine monte edilebilir.
Küçük boyut ve düşük sistem kaynak tüketimine sahip.

Kısıtlama
Programı 10 gün boyunca ücretsiz deneyebilirsiniz. Ayrıca deneme süresini 30 güne çıkartabilirsiniz. Bunun için buraya tıklayarak üretici sitesinden kayıt olmalısınız. Doğru e-posta adresi girdiğinizde e-posta adresinize bir mesaj gelecek. Gelecek mesaj içinde bulunan bağlantıya tıkladığınızda kayıt bilgileriniz onaylanacak ve daha sonra e-posta adresinize programı 30 gün kullanabilmeniz için gerekli kayıt anahtarınız gelecek. Bu uzatma anahtarını programın 'Register > Enter Key' bölümüne girmeniz yeterli. Bu sayede programın deneme süresini 30 güne çıkartabilirsiniz.

Programın lisanslı fiyatı ise 19.99$'dır.

Clipboard Organizer 2.00 İndir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder